Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Україну не пустили відомого російського актора

В Україну не пустили відомого російського актора
Прикордонники не пропустили в Україну російського актора Бориса Каморзіна через незаконне відвідування анексованого Росією Криму. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Державної прикордонної служби, передають Українські Новини.

"Як з'ясувалося, російський актор Борис Каморзін в 2015 році з метою зйомок фільму без відповідного дозволу і поза КПВВ відвідував ОСЬ АР Крим", - сказано в ньому.

Наголошується, що Каморзін прибув авіарейсом "Мінськ - Київ" в київський аеропорт ім. Сікорського.

Крім того, у пункті пропуску "Старокозаче" правоохоронці Білгород-Дністровського загону виявили каскадера Сергія Михайлова, який в 2015 році також відвідував тимчасово окуповану територію.

Зазначеним росіянам заборонено в'їзд в Україну терміном на 3 роки.

За інформацією Держприкордонслужби, всього станом на червень поточного року щодо 122 іноземців - діячів культури і мистецтва, які незаконно відвідали аннексированный Крим, було прийнято рішення про заборону в'їзду в Україну, та ще 52 людини отримали відмову у перетині кордону.

Як повідомляли Українські Новини, Держприкордонслужба не пустила в Україну 104 817 іноземних артистів, що відвідали Крим.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: