Вхiд на сайт
Авторизацiя

ЄБРР виділить Україні €250 млн для розвитку відновлювальної енергетики

ЄБРР виділить Україні €250 млн для розвитку відновлювальної енергетики
Європейський банк реконструкції та розвитку виділить Україні 250 млн євро длярозвитку відновлювальної енергетики.

Наша країна отримає кошти в рамках нової програми USELF-III, яка замінить діючу програму USELF, термін дії якої збігає 30 червня 2018 року, передає УП: Економічна правда.

USELF-III покликана допомогти Україні досягти 11% споживання «зеленої» електроенергії до 2020 року, що в свою чергу передбачено Національним планом дій з відновлюваної енергії.

Програмою можуть скористатись малі, середні та великі приватні компанії для реалізації проектів з відновлювальної енергетики(сонячні та вітрові станції, біомаса, біогаз та мала гідроенергетика).

В рамках програми USELF з 2009 року ЄБРР профінансував проекти з відновлювальної енергетики в Україні на суму понад 100 млн євро. Зокрема, банк виділив 25,9 млн євро на будівництво трьох сонячних електростанцій у Вінницькій області.

На Львівщині кошти ЄБРР залучались до реалізації проекту вітроелектростанції "Старий Самбір-2" потужністю 20,7 МВт.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: