Вхiд на сайт
Авторизацiя

У Колочаві нетверезий водій вдарив припарковане авто і втік: одну людину травмовано

У Колочаві нетверезий водій вдарив припарковане авто і втік: одну людину травмовано
Біля машини стояв її власник, який отримав тілесні ушкодження внаслідок наїзду мікроавтобуса.

У селі Колочава Міжгірського вчора ввечері сталася ДТП: автомобіль марки «Volkswagen Тrаnsрorter» ударив ззаду припаркований автомобіль марки «ВАЗ-2105».

Водій з місця пригоди втік. Невдовзі працівники групи реагування патрульної поліції Міжгірського відділення його розшукали за місцем проживання в Міжгір’ї. Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння, під час медосвідування в лікарні в нього виявили 0,85 проміле алкоголю.

На правопорушника склали відповідний адмінпротокол та вилучили водійське посвідчення. А за скоєння ДТП з травмованими на нього очікує кримінальна відповідальність.

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані сп’яніння в Ужгородському, Міжгірському районах. Ще одного п’яного водія задокументували працівники патрульної поліції. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

У селі Сюрте Ужгородського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Сіtrоеn» іноземної реєстрації, який рухався по зустрічній смузі руху. Водій, місцевий житель, взагалі не має водійського посвідчення та перебував у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування він відмовився. На нього склали в присутності свідків адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили від керування.

На автодорозі між селами Холмець-Підгорб Ужгородського району зранку працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2106», в якому на передньому сидінні сиділа дитина. Керував автомобілем житель Холмця у стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 1,12 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

Одного нетверезого водія задокументували за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, - інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: