Вхiд на сайт
Авторизацiя

Колишній гравець може повернутися в "Минай" в якості тренера, - ЗМІ

Колишній гравець може повернутися в "Минай" в якості тренера, - ЗМІ

"Минай" із першої ліги може очолити футболіст, котрий нещодавно покинув клуб та оголосив про завершення футбольної кар'єри як гравця. Мова йде про Василя Кобіна - екс-гравця донецького "Шахтаря". Про це повідомив сайт "Sportаrena". Офіційно інформація поки не є підтвердженою.

Як стало відомо Sport Arena, екс-захисник Шахтаря, Металіста і збірної України Василь Кобін буде призначений головним тренером дебютанта першої ліги - ФК Минай.

За інформацією видання, керівництво клубу досягло принципової домовленості з 34-річним Кобіним, який на початку цього року завершив кар'єру футболіста саме в Минаї.

На цій посаді Кобін змінить Кирила Куренко, який був звільнений з-за розбіжностей з командою. Терміни угоди контракту Кобіна з клубом поки не розголошуються.

Нагадаємо, що Минай за підсумками минулого розіграшу Другої ліги забезпечив собі підвищення в класі - в новому сезоні клуб із Закарпаття буде виступати в Першій лізі.

Колишній гравець може повернутися в "Минай" в якості тренера, - ЗМІ




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: