Вхiд на сайт
Авторизацiя

Поліція Закарпаття затримала мешканця Рівненщини за підозрою у вчиненні двох злочинів

Поліція Закарпаття затримала мешканця Рівненщини за підозрою у вчиненні двох злочинів
Поліцейські на посту Нижні Ворота Воловецького району затримали 27—річного жителя Рівненської області. Чоловіка підозрюють у вчиненні крадіжки та незаконному заволодінні транспортним засобом на Свалявщині. Зараз він перебуває під вартою.

Вчора, 2 жовтня, на лінію «102» надійшло повідомлення від мешканця села Поляна Свалявського району про угон автомобіля марки «Volkswagen T5».

Як з’ясували правоохоронці, вночі, близько 03.00 год, мікроавтобус у потерпілого викрав 27-річний мешканець міста Вараш Рівненської області. Молодий чоловік у селі Поляна підійшов до власника машини і після нетривалої розмови з ним, сів за кермо і поїхав у невідомому напрямку. На стаціонарному посту у селі Нижні Ворота, причетного до угону поліцейські затримали. Автомобіль вилучили та помістили на штрафмайданчик відділення поліції.

Окрім того, працівники кримінальної поліції Свалявщини, встановили причетність рівненчанина до ще одного злочину - крадіжки грошей з каси закладу відпочинку у селі Уклин. В ході розслідування полісмени з’ясували, що крадіжку чоловік скоїв у день угону транспортного засобу, після чого намагався виїхати за межі області.

За обома фактами у поліції розпочали слідство, передбачене частиною 2 статті 185 – Крадіжка та частиною 2 статті 289 – Незаконне заволодіння транспортним засобом, вчинене повторно. Причетного до правопорушень затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, зараз він перебуває під вартою. Вирішують питання про обрання йому міри запобіжного заходу, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Поліція Закарпаття затримала мешканця Рівненщини за підозрою у вчиненні двох злочинів



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: