Вхiд на сайт
Авторизацiя

Зникла 13-річна закарпатка поставила на вуха батьків та поліцію

Зникла 13-річна закарпатка поставила на вуха батьків та поліцію
На щастя, правоохоронці оперативно відшукали неповнолітню

Співробітники Великоберезнянського відділення поліції встановили місцезнаходження 13-річної дівчини. Розшукану доставили за місцем проживання, її життю та здоров’ю нічого не загрожує.

Вчора, 23 липня, о 23:35 до поліцейських звернулася мешканка селища Великий Березний. Жінка повідомила, що зникла її дочка. Як з'ясували поліцейські, 13-річна дівчина, не попередивши рідних, ввечері пішла з дому і не повернулася.

Правоохоронці відразу ж почали пошуки дівчини. В результаті проведених пошуків сьогодні вранці неповнолітню знайшли. Дівчина пішла до своєї подруги.

З неповнолітньою все гаразд, правоохоронці доставили її додому. З нею та її батьками працівники поліції провели профілактичну бесіду про недопущення подібних вчинків у майбутньому, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: