Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді пройде Петриківський ярмарок

В Ужгороді пройде Петриківський ярмарок
Протягом трьох днів – з 13 по 15 липня – в Ужгороді на набережній Незалежності триватиме Петрівський ярмарок. Відвідувачам представлять свою продукцію місцеві та вітчизняні товаровиробники, провідні фермерські господарства.

Заявки про намір долучитися до ярмарку подали близько сотні підприємців із Закарпаття, а також Хмельниччини, Тернопільщини, Івано-Франківщини, Київщини. Під час свята у широкому асортименті пропонуватимуть мед та сири, напої закарпатських виноробів, м’ясні та кондитерські вироби. Презентують свої витвори народні умільці.

Гостей та учасників ярмарку розважатимуть розмаїтою концертною програмою фольклорних колективів та частуватимуть традиційними закарпатськими стравами.

Офіційне відкриття Петрівського ярмарку відбудеться у суботу, 14 липня, о 12 годині.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: