Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатські поліцейські знайшли двох розшукуваних чоловіків

Закарпатські поліцейські знайшли двох розшукуваних чоловіків
За добу Мукачівські та Свалявські правоохоронці встановили місцезнаходження розшукуваного підозрюваного в скоєнні крадіжки у селі Голубине та безвісти зниклого мешканця Мукачева.

Вчора, 19 червня, правоохоронці Мукачівського відділу поліції розшукали чоловіка, про зникнення якого заявила його дружина. 45-річна жінка розповіла працівникам поліції, що чоловік напередодні пішов у справах і не повернувся, зв’язок із ним обірвався.

Працівники слідчо-оперативної групи склали орієнтування та розпочали пошуки зниклого. Поліцейські опитали родичів та знайомих чоловіка і невдовзі знайшли 50-річного мукачівця вдома у друга. Розшуканий пояснив свій вчинок тим, що просто загостював у товариша, і не встиг попередити дружину про те, що затримається.

Того ж дня свалявські правоохоронці розшукали чоловіка, який підозрюється в скоєнні крадіжки бензопили з будинку жителя села Голубине. Працівники сектору кримінальної поліції провели оперативно-розшукові заходи та встановили, що причетним до скоєння злочину є 31-річний раніше судимий за крадіжку односелець потерпілого. Поліцейські розшукали підозрюваного та відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Обставини справи з’ясовуються, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: