Вхiд на сайт
Авторизацiя

Щоденний проєкт УГКЦ «Вервиця єднає» сьогодні з Ужгорода (ВІДЕО)

Щоденний проєкт УГКЦ «Вервиця єднає» сьогодні з Ужгорода (ВІДЕО)
«Закарпатський кореспондент» уже повідомляв раніше про участь наших святинь у проєкті Української греко-католицької церкви «Вервиця єднає» .

Кожного разу прямі включення відбуваються з українських церков у цілому світі: Канада, Італія, Польща, Німеччина тощо. Нерідко онлайн-молитви проводять і з храмів усередині України.

Зокрема, 13 квітня молитву на вервиці в рамках ініціативи «Вервиця єднає» провадить о. Веніамин Довганич з Ужгорода (у старовинній церкві в Закарпатському музеї народної архітектури та побуту). Традиційно молитва розпочинається о 20-00 за київським часом, а «Живе телебачення» транслює її в прямому ефірі.

ДО ТЕМИ: Джублик: закарпатська святиня долучилася до всесвітнього проєкту «Вервиця єднає»

Організатори діляться: «Вервиця єднає» – така назва не випадкова, адже в цьому задумі одразу декілька ліній єдності. Передусім, наша молитва єднатиме українців з усього світу. Наша молитва єднатиме священнослужителя, який в ефірі провадитиме її, з усім загалом вірних. Наша молитва єднатиме єпископів, священників із різних материків і країн, адже щодня провадитиме молитву інший душпастир».



«Закарпатський кореспондент»

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: