Вхiд на сайт
Авторизацiя

Уряд вирішив допомогти безробітним на майже 3 мільярди гривень

Кабінет Міністрів на засіданні в середу, 10 червня, ухвалив рішення про виділення 2,972 мільярда гривень на Фонд страхування на випадок безробіттю. Кошти надаються на безповоротній основі. Про це повідомляє пресслужба уряду.

Уряд вирішив допомогти безробітним на майже 3 мільярди гривень

За словами міністра розвитку економіки торгівлі та сільського господарства Ігоря Петрашка, так Кабмін намагається допомогти населенню, яке в умовах коронавірусного карантину опинилося чи може опинитися без роботи.

27 квітня поточного року уряд уже надав фінансову допомогу Фонду страхування на випадок безробіття в обсязі 1 277 млн грн для виплати допомоги по безробіттю. На сьогодні отримано фінансову допомогу у сумі 1 198 млн грн, що складає 94% передбачених обсягів. Це дозволило своєчасно виплачувати допомогу по безробіттю за квітень-травень.

Слід зазначити, що на момент виділення урядом фінансової допомоги чисельність одержувачів допомоги по безробіттю перевищувала минулорічні показники на 43%. На сьогодні вже на 78% більше людей отримують допомогу по безробіттю в порівнянні з минулим роком.

Громадське
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: