Вхiд на сайт
Авторизацiя

У Словаччині через коронавірус закривають летовища, школи та бари

У Словаччині через коронавірус закривають летовища, школи та бари
Влада Словаччини оголосила про запровадження в країні надзвичайних заходів протягом 14 днів у зв'язку з поширенням коронавірусу.

На карантин закриють міжнародні летовища, школи та розважальні заклади, повідомляє SME.

"Уряд вирішив закрити школи, бари, гірськолижні центри та аквапарки, а також усі три міжнародні аеропорти на 14 днів", - повідомив 12 березня голова уряду Петер Пеллегріні.

Міжнародні летовища Братислава, Кошице та Попрад - будуть закриті для пасажирів, але залишатимуться відкритими для вантажних рейсів. Крім того, всі громадяни, які повертатимуться з-за кордону, повинні будуть пройти домашній карантин протягом 14 днів. У Словаччині зупиняється рух потягів та автобусів міжнародного сполучення. Рух внутрішніх залізничних рейсів відбуватимуться за режимом святкових днів. У клієнтських центрах, районних органах влади та офісах соціальних служб запроваджується обмежений розклад роботи.

13 березня людям буде дозволений в'їзд до Словаччини лише за умови наявності посвідки на постійне або тимчасове проживання у країні. Станом на сьогодні у Словаччині повідомляють про 16 випадків зараження коронавірусом.

Як повідомлялося, станом на 18.00 12 березня, за даними Дослідницького центру системних наук та інженерії Університету Джонса Хопкінса, у світі загалом інфіковано цим вірусом 127 863 людей, померли від нього 4718 осіб, а число тих, хто одужав, складає 68310.

11 березня ВООЗ офіційно визнала коронавірус глобальною пандемією, - пише Укрінформ.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: