Вхiд на сайт
Авторизацiя

4 земельні ділянки на полонинах Довга та Драгобрат перебували незаконно у приватній власності

4 земельні ділянки на полонинах Довга та Драгобрат перебували незаконно у приватній власності
На Тячівщині прокуратура в суді вимагає повернути з чужого незаконного володіння 4 земельні ділянки на полонинах Довга та Драгобрат.

Тячівською місцевою прокуратурою скеровано до Рахівського районного суду Закарпатської області позовні заяви про повернення у власність держави чотирьох земельних ділянок загальною площею 0,46 га на полонинах Довга та Драгобрат.

Загальна вартість цих земель складає 1,8 млн грн.

У позовних заявах прокуратура вказує на те, що спірні землі полонини були передані у приватну власність особам, які вже до цього безкоштовно отримували ділянки для ведення індивідуального садівництва та для ведення особистого селянського господарства, - повідомив керівник Тячівської місцевої прокуратури Іван Швед.

Таким чином, прокуратура наполягає на тому, що вказані землі, видані Головним управлінням Держгеокадастру у Закарпатській області чотирьом місцевим мешканцям з порушенням ст. ст.116, 121 Земельного кодексу України, - повідомляє прокуратура Закарпатської області.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: