Вхiд на сайт
Авторизацiя

ФК "Минай" підписав вихованця київського "Динамо"

ФК "Минай" підписав вихованця київського "Динамо"

Закарпатський футбольний клуб "Минай" ппоповнився новим футболістом. Ним став Олег Дмитренко - центральний захисник. Про це повідомляє інформаційний департмент клубу.

Новим гравцем ФК «Минай» став центральний захисник МФК «Миколаїв» Олег Дмитренко. Гравець приєднався в це міжсезоння до закарпатського клубу.

Цього тижня він підписав контракт із ФК «Минай».

29-річний футболіст – вихованець київського «Динамо» та «Княжи» із Щасливого. Він має хороший досвід виступів на рівні Першої ліги. Пограв у кам’янскій «Сталі», «Полтаві» та «Миколаєві». У складі «Сталі» вигравав срібні нагороди Першої ліги в 2015 році.

Останній клуб Олега – МФК «Миколаїв». У складі цієї команди у Першій лізі він був основним захисником і провів 27 матчів на цьому рівні. Також Олег Дмитренко грав у славнозвісному матчі «Минаю» із «Миколаєвом» у 1/16 Кубку України. І не просто грав, а виводив команду «корабелів» на поле із капітанською пов’язкою.

«Звісно, це не надто приємні спогади, - зізнався Олег. – Усе-таки, програли 1:3. Але вже тоді помітив хорошу інфраструктуру, якісне поле і зрозумів, що «Минай» дуже перспективний клуб. Гарне місто, гарна команда, яка має амбітні цілі. Тут все на дуже хорошому рівні».

У це міжсезоння у нього закінчився контракт і футболіст вирішив його далі не продовжувати, а приєднатися до «Минаю». О. Дмитренко встиг потренуватися з командою і провести з ними збори в Кам’яниці. Тепер готується до гри в Чернівцях. До речі, в «Буковині» футболіст також грав – провів 13 ігор в сезоні 2015/2016.

Має Олег Дмитренко і досвід ігор за кордоном – в сезоні 2014/2015 грав у Литві за команду «Гранітас» (Клайпеда) у вищій лізі. До речі, у її складі був навіть капітаном.

Загалом, Олег має посилити захисну лінію «Минаю». Він центральний захисник, а може при потребі і зіграти опорного півзахисника. Дмитренко зізнається, що у колективу є все для поставлених перед ним завдань.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: