Вхiд на сайт
Авторизацiя

Єдину дитину, яку не вдалося розшукати оперативно, закарпатська поліція знайшла сьогодні

Єдину дитину, яку не вдалося розшукати оперативно, закарпатська поліція знайшла сьогодні
Станом на цей час у області немає дітей, які перебувають у розшуку. Всіх зниклих безвісти неповнолітніх знайдено завдяки плідній роботі правоохоронців

На Закарпатті повсякчас ведеться робота з дітьми. Поліція дбає про те, щоб життю та здоров’ю неповнолітніх нічого не загрожувало.

Раніше повідомлялося, що із січня по серпень 2018 року правоохоронці Закарпаття зареєстрували 186 повідомлень та заяв про зникнення дитини. Станом на початок тижня у статусі зниклої безвісти перебувала одна дитина. Саме її місце перебування встановили протягом останньої доби.

17-річна зникла ще на початку серпня. Пошуки її ускладнювалися тим, що дівчина сама втекла з дому і робила усе для того, аби її не знайшли. Крім того, на момент зникнення дівчина на території області проживала усього два тижні, тому людей, які б могли її впізнати за фотографією було небагато. Однак, провівши ряд оперативно-розшукових заходів, поліцейським таки вдалося знайти неповнолітню.

Станом на цей час неповнолітню повернули додому. У зв’язку з цим, на сьогодні у області розшукано усіх дітей, місце перебування яких було досі не встановлене. Це доводить, що поліція рухається у правильному напрямку, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: