Вхiд на сайт
Авторизацiя

Пішов з дому і не виходив на зв'язок: на Закарпатті шукали зниклого чоловіка

Пішов з дому і не виходив на зв'язок: на Закарпатті шукали зниклого чоловіка
Про зникнення сина у поліцію повідомив його батько. Закарпатця знайшли за кілька годин.

Працівники поліції встановили місцезнаходження мешканця села Сасівка Свалявського району, який пішов з дому і не виходив на зв’язок

Вчора, 12 серпня, полісмени доставили до рідних 30-річного чоловіка, про зникнення якого напередодні повідомив його батько.
Житель села Сасівка, що на Свалявщині, звернувся до поліцейських із проханням розшукати його сина. Чоловік повідомив, що його син вийшов з дому і не повернувся, а зв’язок з ним припинився.

За кілька годин, у результаті оперативно-розшукових заходів, зниклого знайшли. 30-річний чоловік розповів, що увесь час перебував на Воловеччині: пішов збирати ягоди на горі Стой.

Зараз чоловік вдома. Його життю та здоров’ю нічого не загрожує, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: