Вхiд на сайт
Авторизацiя

Стало відомо, скільки корупціонерів притягнули до відповідальності на Закарпатті

Стало відомо, скільки корупціонерів притягнули до відповідальності на Закарпатті
Протягом 6 місяців 2018 р., за принципової позиції прокурорів Закарпатської області, судами краю притягнуто до відповідальності за вчинення адміністративних правопорушень, пов’язаних з корупцією 59 осіб, в тому числі високопосадовців, посадових та службових осіб інших органів державної влади та суддів у судах першої та апеляційної інстанцій.

В основному, до адміністративної відповідальності за вчинення правопорушень, пов’язаних з корупцією, особи притягувались за порушення вимог фінансового контролю, порушення обмежень щодо сумісництва та суміщення з іншими видами діяльності та порушення вимог щодо повідомлення про конфлікт інтересів.

Окрім цього, на даному напрямку прокуратурою області внесено 122 документи прокурорського реагування за результатами розгляду яких, винних осіб притягнуто до дисциплінарної відповідальності.

Прокуратурою Закарпатської області й надалі продовжуватиметься діяльність щодо виявлення порушень вимог Закону України ««Про запобігання корупції» та притягнення винних осіб до встановленої законом відповідальності.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: