Вхiд на сайт
Авторизацiя

Ужгородцям розкажуть, як самостійно дістатися до Китаю та чим унікальна ця країна

Ужгородцям розкажуть, як самостійно дістатися до Китаю та чим унікальна ця країна
У четвер, 19 липня, в Ужгороді ділитимуться різними секретами про мандрівку до Китаю на черговій тревел-зустрічі у рамках проекту "Подорожуй!".

Цього разу секретами вдалої подорожі до Китаю ділитиметься мандрівник George Shuel. Чоловік об`їздив майже весь Китай і отримав неабиякі враження від контрастів цієї країни.

"Що Ви знаєте про Китай, крім того, що там роблять дешеві товари і живе мільярд осіб? Насправді, це одна з найбільш розвинених країн світу. Китай - неймовірний, незвичний і абсолютно дивовижний! Країна настільки велика, що не дивлячись на гігантські мегаполіси, там все ще є багато недоторканих місць, а природніх ландшафтів, подібних китайським, нема ніде в світі!", - пишуть організатори зустрічі на сторінці івенту у Фейсбуку.

За словами організаторів, на зустрічі можна буде почути розповіді про гори Аватара, Цзючжайгоу - найгарніший парк Китаю, про те, що відчуваєш на Стежці смерті, про китайські Гімалаї, а ще про кухню, менталітет та найбільші мегаполіси світу.

Дольова участь в оренді залу - 50 грн.

ДАТА/ЧАС: 19 липня, 19:00-21:00
МІСЦЕ: Совине гніздо (Ужгород, вул. Ф.Ракоці, 2)

До слова, подібні тревел-зустрічі від спільноти "Подорожуй!" проходять в Ужгороді регулярно. На них різні мандрівники діляться із присутніми особливостями своїх мандрівок та секретами вдалих подорожей.

Закарпатський Кореспондент


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: