Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпаття приїде дівчина із Японії, аби досліджувати тутешні бобові

На Закарпаття приїде дівчина із Японії, аби досліджувати тутешні бобові
Кійомі Хасегава хоче зібрати всю інформацію про наші бобові Кійомі є відомою в Японію авторкою кулінарних дописів, але в той же час вона присвятила себе дослідженню квасолі. Вона пройшла всю Японію і зібрала інформацію про всі бобові, які вирощуються у Японії і навіть випустила книгу про це.

Ця книга вийшла лише японською мовою, але викликала значний інтерес. А наступного тижня Кійомі приїде до України і відвідає також і нашу область.

Про це написала Ольга Зубик в соцмережах.

"Просто неймовірно усвідомлювати, що у всьому світі є люди, які віддано займаються пошуком і збереженням різноманіття рослин. Цього літа є унікальна нагода познайомитися і поспілкуватися з японкою, яка збирає усю інформацію про КВАСОЛЮ - різні види насіння в Японії і у всьому, автентичні рецепти, екологічний підхід до вирощування.

За тиждень пані Кійомі Хасегава буде в Україні і сповнена ентузіазму у дослідженні нашої квасолевої традиції. Разом з проектом Лонго Май вона познайомиться з квасолевими традиціями в Закарпатті, відвідає ферму "Стрийський Ясь" і "Жива земля" в Потуторах, а перед вильотом в Туніс - відвідає Київ", - написала Ольга Зубик, яка працює в проекті Лонго Май.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: