Вхiд на сайт
Авторизацiя

Український скелелаз Болдирев виборов золото на етапі Великого кубку світу

Український скелелаз Болдирев виборов золото на етапі Великого кубку світу
У фіналі український екс-чемпіон світу переміг росіянина.

Українець Данило Болдирев виборов золото етапу Великого кубку світу зі скелелазіння. Змагання проходили 11-12 липня у місті Шамоні (Франція), участь у них взяли представники 26 країн. Про це повідомляє офіційний сайт Спортивного комітету України.

У фіналі в дисципліні “швидкість” зійшлися представники України та Росії. Час українця Данила Болдирева виявився кращим - 6,08 секунди, тоді як росіянин Дмитро Тимофієв відстав майже на секунду, його результат – 6,81.

Тоді він тріумфував на чемпіонаті світу, встановивши світовий рекорд - 5,60 секунди.

Цього разу, підкреслив Данило, було дуже складно, як завжди на змаганнях такого рівня, сітка була непростою, але чітка мотивація та впевненість у своїх силах допомогла йому опинитися на найвищій сходинці п’єдесталу і здобути золото для України.

Незважаючи на срібло Тимофієва, саме він зараз на першому місці світового рейтингу, а Болдирев посідає другу сходинку, адже в березні українець пропустив один етап КС в Москві. Слід відзначити, що минулого тижня, 6-7 липня у швейцарському Вілларсі на ще одному етапі Кубку світу Данило здобув бронзу, теж в розділі “швидкість”. Зараз спортсмен готується до ще одного етапу Великого Кубку світу, який пройде в Італії, та чемпіонату світу, який відбудеться в Австрії.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: