Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті у чоловіка конфіскували автомобіль

На Закарпатті у чоловіка конфіскували автомобіль
Власник легкового автомобіля «Chrysler» вирішив ризикнути, прямуючи через державний кордон, та «прихопив» з собоюпо дорозі у Словаччину трохи менше сотні пачок цигарок. Сигарети, щоб приховати їх від прикордонно-митного контролю, він помістив у моторний відсік свого легковика.

Водій, 46-річний волинець, повідомив, що прямує до Словаччини у приватних справах. Прикордонникам такий маршрут здався дещо дивним, то ж вони вирішили поглиблено оглянути автівку. Як результат, у конструктивних особливостях «Крайслера» прикордонний наряд спільно з митниками виявив 97 пачок цигарок «LD» та «Marvel».

Відтак, спроба незаконного переміщення через кордон невеликої партії тютюнових виробів коштуватиме власнику автомобіля. Відповідно до чинного законодавства, його разом з контрабандними цигарками, буде вилучено на кордоні, - повідомляє прес-служба Чопського прикордонного загону.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: