Вхiд на сайт
Авторизацiя

Мешканців та гостей Закарпаття попереджають про значне погіршення погодних умов

Мешканців та гостей Закарпаття попереджають про значне погіршення погодних умов


Цими вихідними територією Закарпаття пройдуть сильні зливи, що можуть спричинити одразу кілька небезпек для населення.

6-7 листопада по території Закарпатської області та в гірських районах Львівської, Івано-Франківської, Чернівецької областей очікуються дуже сильні дощі, пориви вітру 15-20 м/с, у високогірних районах Карпат 25-30 м/с.

ДСНС України закликає громадян дотримуватися елементарних правил безпеки, особливо під час перебування на вулиці. Намагайтеся не ходити попід розлогимидеревами, а також тримайтеся подалі від рекламних щитів та ліній електропередач, адже пориви вітру можуть спричинити їх пошкодження.

В Карпатах існує загроза утворення селевих потоків.

Окрім того, у зв’ язку з очiкуваними сильними та дуже сильними дощами, 6-8 листопада на річках басейнів Західного Бугу, Прута, Сіреті очікується підвищення рівнів води на 0,3-1,0 м; Сяну, Дністра (Львівська, Івано- Франківська обл.) - на 0,5-1,5 м без загрози негативних наслідків.

Більша амплітуда підйому рівнів очікується на річках Закарпаття (з можливим початковим виходом води на заплаву та формуванням значного місцевого стоку):

- на Вехній Тисі та в верхніх і середніх течіях притоків р.Тиса 1,0-1,5 м;

в нижніх течіях притоків р.Тиса - 1,5-2,.5 м;

- на ділянці р.Тиса В.Бичків - Вилок - 2,0-3,0 м;

- в нижніх течіях річок Боржава, Латориця та Стара - 2,5-3,5 м.

Мешканців та гостей Закарпаття попереджають про значне погіршення погодних умов



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: