Вхiд на сайт
Авторизацiя

Планшет для студентів: чому варто подивитися саме на iPad?

Планшет для студентів: чому варто подивитися саме на iPad?


Яким має бути планшет для студента коледжу або ВНЗ? Можна назвати п’ять істотних характеристик, на котрі звертають першочергову увагу.
1. Портативність
Оскільки студентам часто доводиться носити свої пристрої по кампусу, портативність є важливим фактором, який слід враховувати. Шукайте легкий, компактний планшет, який легко носити в рюкзаку чи сумці.
1. Термін служби батареї та час автономної роботи
Студенти часто використовують свої пристрої протягом пар та лекцій, а також самостійних занять у бібліотеці. Термін служби батареї та її автономність мають вирішальне значення. Шукайте планшет, що зможе працювати принаймні вісім-десять годин. Функція швидкого зарядження також вкрай необхідна.
1. Сумісність
Перед покупкою слід переконатися, що планшет сумісний із програмним забезпеченням та додатками, які потрібні для занять. Також хочеться, щоб пристрій можна було інтегрувати з іншими “розумними” гаджетами, наприклад вашим годинником, смартфоном або бездротовими TWS навушниками.
1. Продуктивність та швидкодія
Варто купувати планшет із достатньою обчислювальною потужністю та пам’яттю, щоб впоратися з вимогами щодо ваших курсових проєктів. Мінімальні характеристики на сьогодні – 8-ядерний процесор, що підтримує ОЗП принаймні 4 Гб. Внутрішнє сховище також важливе для зберігання різноманітних файлів, а також ваших улюблених плей-листів та фото.
1. Ціна планшета
Студенти зазвичай обмежені в фінансах. Тому вони шукають пристрій, який пропонує оптимальне співвідношення вартості та якості, а також відповідає вашому бюджету. Не забудьте врахувати вартість додаткових аксесуарів, наприклад клавіатури або стилуса.

iPad для студента – чи це хороший варіант?


Планшет для студентів: чому варто подивитися саме на iPad?
Планшет для студентів: чому варто подивитися саме на iPad?


Не секрет, що саме Apple виробляє потужні Айфони, ноутбуки macBook та планшети iPad. Їхня вартість теж не низька. Але є й приємні виключення з цього правила. Так, за посиланням https://www.ctrs.com.ua/ru/planshety/brand-apple/ студент підбере для себе iPad з найкращими характеристиками та за доступною ціною. iPad 9 2021 року – ідеальний вибір з низки причин:

• потужний процесор Apple A13 Bionic;
• мала вага та компактні розміри;
• тривка батарея – 10 годин в інтернеті вам гарантовано без підзарядження;
• досить великий екран 10,2 дюйма;
• до деяких моделей в комплекті йде чохол з клавіатурою Smart Keyboard, але підійде й будь-яка інша недорога Блютуз-клавіатура.

Ще одна суттєва перевага саме iPad дев’ятого покоління – доступна вартість. А якщо купуєте його в інтернет-магазині авторизованого продавця Apple в Україні. Вам обов’язково запропонують кредит або можливість придбати планшет на виплат протягом десяти місяців. Доволі вигідна пропозиція для студентів, котрим потрібні потужні гаджети для навчання, роботи та розваг.

Ще одна важлива фішка, котру пропонують офіційні дилери Apple – Trade-in. Цілком природно, що з часом з’являтимуться кращі за характеристиками пристрої, які ви неодмінно забажаєте придбати. Приносьте старий планшет iPad та обмінюйте на новий, отримуючи істотну знижку.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (1)
Пользователь offline Виктор Дружинин 16 листопада 2023 09:58
Не нравится 0 Нравится
Я взагалі вважаю, що електроніка Apple поза конкуренцією і коли потрібні надійні гаджети, краще обирати від саме цього виробника. Я купував Iphone в Одесі у магазині Fopi. Подивіться, хто планує купувати нові гаджети та техніку за усім тут. Ціни приємні, є розстрочка та різні варіанти оплати.
Цитировать          1
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: