Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатський футболіст розповів подробиці бійки з росіянами (ВІДЕО)

Закарпатський футболіст розповів подробиці бійки з росіянами (ВІДЕО)


Футболісти ярославського "Шинника" самі спровокували бійку з гравцями ужгородського "Минаю" в турецькому готелі Royal Seginus на тренувальних зборах.

Один із російських гравців перебував у стані алкогольного сп'яніння і поводився неадекватно по відношенню до співробітниці комплексу.

Про це в інтерв'ю телеканалу 1+1 розповів нападник "Минаю" Данило Колесник. За його словами, гравці "Шинника" викрикували огидні слова на адресу українців, а також пропонували розібратися "па-пацанські". Самого форварда розлютила вимога п'яного росіянина до співробітниці готелю говорити з ним російською.

"Один із футболістів "Шинника" був у нетверезому стані. По-перше, він пішов до жіночого туалету, що вже неправильно. Потім він змушував співробітницю готелю прибиратися. Вона йому почала пояснювати щось англійською, а він сказав, що не розуміє її: "Скажи нормальною російською мовою". Мене це розлютило – хотів пояснити все йому його ж "язиком". Потім він пішов і повернувся з 6-7 людьми зі своєї команди. Але тут же втрутилися сек'юріті, нас рознімали. Вони стрибали, кричали всілякі огидні слова та "Слава Росії". Це хлопців і спровокувало", – поділився емоціями Колесник.

Більше інформації у відеосюжеті:


Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (1)
Пользователь offline Виктор Дружинин 2 серпня 2023 16:07
Не нравится 0 Нравится
Ну, що сказати? Я підтримую, вірно вчинив. Хоча, мене самого не скандальні новини спорту цікавлять. Відстежую новини про футбол сьогодні на сайті xsport.ua, тож фанати беріть до уваги. Я завжди на сайті передивляюсь новини та анонси, щоб бачити та знати, що в нашому українському футболі відбувається.
Цитировать          1
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: