Вхiд на сайт
Авторизацiя

Перший у воєнний стан індустріальний парк зареєстрували на Закарпатті

Перший у воєнний стан індустріальний парк зареєстрували на Закарпатті

Сьогодні Кабінет Міністрів України ухвалив рішення про реєстрацію закарпатського індустріального парку «Марамуреш». Про це повідомив очільник ОВА Віктор Микита.

Парк у смт Солотвино першим внесли до реєстру від початку воєнного стану в Україні, окрім того, ще й за новою процедурою.

«Ми йшли до цього кілька місяців, ефективно працювали на всіх рівнях, аби досягнути такого результату. Певно, тепер не тільки ми віримо у розвиток мережі індустріальних парків та їхню користь, зокрема для процесу релокації підприємств», – наголосив очільник краю.

За його словами, сьогодні Закарпаття є надійним тилом, а така локація стане важливим кроком для економічного підвищення регіону й України загалом.

«У цьому вбачаємо майбутнє, адже відкриваються нові можливості як для бізнесу, так і для регіону, – додав Віктор Микита. – Парк у Солотвині буде спеціалізуватися на меблевому виробництві, що важливо для нас, оскільки маємо відповідні ресурси для створення якісного українського продукту. Тут забезпечимо комфортні умови для роботи та тисячі робочих місць з гідною заробітною платою».

До реалізації проєкту долучилися фахівці департаменту економічного та регіонального розвитку обласної військової адміністрації, зокрема команда управління регіонального розвитку департаменту економічного та регіонального розвитку Закарпатської ОВА.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: