Вхiд на сайт
Авторизацiя

Реєстр вимушених переселенців працюватиме в Ужгородській міськраді

Реєстр вимушених переселенців працюватиме в Ужгородській міськраді
Реєстр вимушених переселенців працюватиме у департаменті соціальної політики Ужгородської міської ради. Його розробили директор із програмної розробки компанії DataRobot Олександр Баган, інженер із розробки користувальницьких інтерфейсів цієї компанії Владислав Вовк, а також головний розробник компанії Draftkings Дмитро Кутовий разом із колегами з ІТ-сфери.

Як розповіли сьогодні розробники на зустрічі у міській раді, під час поселення вимушених переселенців записували у гугл-таблиці, але це не дуже зручно, бо дуже багато людей одночасно робити це не могли. Тому першочергово потрібно було створити систему, яка зможе записувати багато даних, які вводитимуть багато людей і щоб при цьому не виникало програмних конфліктів. Далі додалися інші потреби: надання гуманітарної допомоги, пошук родичів чи знайомих.

Програма локальна, працюватиме в Ужгородській міській раді, доступ матимуть лише працівники міськради та керівники закладів, де тимчасово розміщуються переселенці. Вона дає змогу бачити, кому надали допомогу, яку, скільки разів, приміром, обліковувати видачу талонів на харчування.

Зараз розробляється функція пошуку родинних зв'язків – якщо люди звертаються, можна буде подивитися, чи заселялися їхні рідні або ж друзі в Ужгороді. Скажімо, якщо хтось заїжджає наступного дня після поселення знайомих, то можна буде одразу побачити: ось цю людину шукали. У розробці й опція переселення людей, тобто актуальна інформація про вільні місця у соціальних помешканнях.

Програму вдосконалюватимуть залежно від потреб, які виникатимуть при використанні.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: