Вхiд на сайт
Авторизацiя

Рак молочної залози: що потрібно знати кожному

Рак молочної залози: що потрібно знати кожному
20 жовтня – Всеукраїнський день боротьби з раком молочної залози Це захворювання є найбільш розповсюдженим видом онко-патології.

Найвищі показники захворюваності на рак молочної залози – серед українок 60+ років, хоча вже з 30 років істотно частішають випадки захворювання.

Кожній 4-й жінці рак грудей діагностують уже на ІІІ–ІV стадії, коли ефективність лікування значно знижується.

Важливо: рак виліковний за умови його виявлення на I стадії – у 95% жінок, на II стадії – у 80%, на III стадії – у 50% жінок.

Про актуальність проблеми раку грудної залози та сучасні методи його діагностики розповіла у ефірі програми лікарка-рентгенологиня медичного центру "Діамед", кандидатка медичних наук Владислава Агій

Більше про скринінгове дослідження раку грудної залози, ультразвукову еластографію та МРТ грудних залоз– дивіться далі у випуску «Щоденник здоров’я» телеканалу М-студіо:


При появі будь-яких скарг необхідно невідкладно звернутися до лікаря-мамолога. Пам'ятайте, що будь-яка проблема і патологія, виявлена на ранній стадії, успішно лікується.

Обираючи «Діамед», ви робите вибір на користь якісних послуг, тільки сучасних форм лікування та найкращих спеціалістів.

Записатися на консультацію, лікування можна за номерами +38(050)1005900, +38(095)1000043,+38(0312)428080

Центр знаходиться за адресою: м.Ужгород, вул.Швабська, 43.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (1)
Пользователь offline Станислава Молчанова 17 листопада 2022 12:44
Не нравится 0 Нравится
Читаю эту статью и выводы сами собой напрашиваются. Чем внимательней мы относимся к своему женскому здоровью, тем меньше проблем в будущем у нас может быть. Не зря мне моя врач семейная советует как минимум раз в год делать обычное УЗД молочной железы, а после 40 лет делать рентген . Эта диагностика несложная, но способна расставить все точки над "и" и распознать коварную болезнь (если она есть) на ранней стадии
Цитировать          1
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: