Вхiд на сайт
Авторизацiя

Кривавий конфлікт підлітків у Мукачеві: 13-річний потерпілий у лікарні

Кривавий конфлікт підлітків у Мукачеві: 13-річний потерпілий у лікарні

Учора, 7 жовтня, до поліції надійшло повідомлення з Обласної дитячої лікарні про те, що для надання медичної допомоги до них доставлено 13-річного хлопця, мешканця Мукачева. Лікарі діагностували у неповнолітнього непроникаючу колоту рану миски ззаду.

Мукачівські поліцейські негайно відреагували на повідомлення та встановили обставини за яких було поранено підлітка. Як з’ясувалося, тілесні ушкодження неповнолітньому спричинив сусідський хлопчина.

Між потерпілим та 14-ти річним хлопцем, мешканцями гуртожитку, виникла суперечка, у ході якої менший ударив в обличчя старшого, того це обурило, і він схопив ніж та кинув у потерпілого.

Хлопця прооперували, його життю нічого не загрожує.

Відомості за вказаним фактом внесли до ЄРДР за ч.1 ст. 125 Кримінального кодексу України. Йдеться про умисне легке тілесне ушкодження. У справі призначатиметься судово-медична експертиза, за висновками якої буде остаточно встановлено ступінь важкості отриманих потерпілим тілесних ушкоджень, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: