Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатські патрульні перевіряють готовність доріг до зимового періоду

Закарпатські патрульні перевіряють готовність доріг до зимового періоду
Із 1 жовтня розпочався осінній комісійний огляд автомобільних доріг, вулиць і залізничних переїздів, який триватиме до 1 листопада.

Під час підготовчого етапу, працівники відділу безпеки дорожнього руху нашого управління ініціюють створення необхідних для роботи у цьому напрямку комісій, підготують графіки комісійних обстежень.

Практичний етап осіннього комісійного огляду триватиме із 7 жовтня до 1 листопада, інформує УПП в Закарпатській області.

Така перевірка проводиться з метою визначення стану експлуатаційного утримання вулично-дорожньої мережі після закінчення літнього сезону і належної підготовки її до зимового періоду експлуатації.

Виявлені під час перевірки недоліки патрульні фіксуватимуть в актах огляду та видаватимуть вимоги (приписи) відповідальним особам за утримання автомобільних доріг, вулиць та залізничних переїздів для їхнього усунення.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: