Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді провели акцію "День без авто"

В Ужгороді провели акцію "День без авто"
Безкоштовно їздити в комунальному транспорті Ужгорода можуть 22 вересня водії авто. Це підтвердив Суспільному директор міського муніципального транспорту Віталій Готра. Гроші за перевезення таких пасажирів компенсує саме підприємство. Акцію влаштували до Дня без автомобіля.

Ужгородець Антон Штурмаревич щодня їздить на роботу автомобілем. Сьогодні, 22 вересня, скористався громадським транспортом, аби долучитися до акції "День без авто".

"Я просто зайшов і кажу: "Добрий день! Я прочитав, що сьогодні можна їхати, показавши посвідчення водія". Людина за кермом сказала: "Добре". Якщо їхати власним автомобілем, то викиди в атмосферу будуть набагато більшими, ніж якщо я піду в маршрутку й проїдуся з іншими людьми", — сказав чоловік.

Водій автобуса №18 Василь каже: на маршрут вийшов з 6 ранку, відтоді пасажири вже їздили безкоштовно, показавши посвідчення водія. Каже: було десь до 60-70 людей.

Директор комунального підприємства "Ужгородський муніципальний транспорт" Віталій Готра у телефонній розмові повідомив, що таку акцію проводять втретє, а ініціаторами є громадська організація "Форза".

Голова "Форзи" Леся Лойко сказала: ініціативу комунальне підприємство підтримує щороку і дає можливість ужгородцям-водіям пересуватися саме в такий спосіб.

"Ми їм тим більше вдячні, що вони вишукують таку можливість показати, що треба пересуватися в екологічний спосіб, тому що в автобусі може проїхати водночас набагато більше людей, ніж в одній машині", — сказала вона.

За словами Лесі Лойко, безкоштовно їздити громадським транспортом за посвідченням водія та техпаспорту пасажири можна тільки 22 вересня.


Джерело: Суспільне Закарпаття
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: