Вхiд на сайт
Авторизацiя

За незаконний видобуток андезиту на понад 38 млн грн судитимуть директора

За незаконний видобуток андезиту на понад 38 млн грн судитимуть директора

Закарпатською обласною прокуратурою до суду скеровано обвинувальний акт щодо директора публічного акціонерного товариства за фактом незаконного видобування корисних копалин загальнодержавного значення (ч. 2 ст. 240 КК України).

За інформацією слідства, громадянин без спеціального дозволу здійснював видобуток природного будівельного каменю – андезиту – на території Хустського району. До протиправної діяльності він залучив найманих робітників, наявні техніку та устаткування. У подальшому надра вивозили на водогосподарські об’єкти та використовували при будівельних і берегоукріплюючих роботах.

Такими діями державі завдано понад 38 млн грн збитків, інформує пресслужба Закарпатської обласної прокуратури.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі СУ Головного управління Нацполіції в Закарпатській області за оперативного супроводу працівників обласного управління стратегічних розслідувань ДСР Нацполіції України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.



Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: