Вхiд на сайт
Авторизацiя

Майже рік переховувався від суду: на Закарпатті затримали зловмисника

Майже рік переховувався від суду: на Закарпатті затримали зловмисника
Мукачівця, який рік переховувався від органів суду, Поліцейські розшукали мукачівця, який майже рік переховувався від суду. Фігуранта поміщено до ізолятора тимчасового тримання та буде передано ініціатору розшуку

Поліцейські Мукачівського районного управління поліції встановили місцеперебування 27-річного злочинця, який намагався уникнути відбування покарання за скоєні минулого літа злочини.

Тоді, перебуваючи вдома у своєї знайомої, фігурант викрав у жінки мобільний телефон та втік з помешкання потерпілої.

У ході досудового розслідування стало відомо про ще один злочин скоєний чоловіком. Йшлося вже про шахрайство, коли зловмисник ошукав потерпілого та виманив у нього мобільний телефон.

За обома фактами слідчі поліції Мукачева відкрили кримінальні провадження за статтями 185 та 190 Кримінального кодексу України. Завершивши досудове розслідування, справи з обвинувальними актами поліцейські скерували до суду, який визначив чоловікові покарання у вигляді трьох років позбавлення волі.

27-річний мукачівець майже рік переховувався та намагався уникнути покарання. Однак вчора, 29 липня, поліцейські отримали оперативну інформацію про імовірне місцеперебування злочинця та затримали його.

Наразі зловмисника поміщено до ізолятора тимчасового тримання та буде передано ініціатору розшуку для подальшого відбування покарання, повідомляє Відділ комунікації поліції Закарпатської області.



Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: