Вхiд на сайт
Авторизацiя

Мукачівець постане перед судом за домашнє насильство щодо матері

Мукачівець постане перед судом за домашнє насильство щодо матері
За процесуального керівництва Мукачівської окружної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт стосовно жителя районного центру за фактом вчинення домашнього насильства щодо своєї матері (ст. 126-1 КК України).

У ході слідства правоохоронці встановили, що чоловік систематично вчиняв психологічне насильство стосовно жінки. Упродовж року особу тричі притягнуто до адміністративної відповідальності за ч. 2 ст. 173-2 КУпАП, тобто за домашнє насильство. Обвинувачений у стані алкогольного сп’яніння час від часу з’являвся у помешканні пенсіонерки, безпідставно вчиняв із нею сварки, в ході яких нецензурно лаявся і погрожував матері фізичною розправою.

Наразі ж обвинувальний акт щодо мукачівця скеровано до суду для розгляду по суті, інформує пресслужба Закарпатської обласної прокуратури.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.





Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: