Вхiд на сайт
Авторизацiя

За клопотанням прокуратури Закарпаття суд арештував понад 5 тисяч літрів пального

Про це інформує пресслужба Закарпатької обласної прокуратури.

За клопотанням прокуратури Закарпаття суд арештував понад 5 тисяч літрів пального

За клопотанням прокурора відділу Закарпатської обласної прокуратури слідчий суддя Ужгородського міськрайонного суду наклав арешт на понад 5 тисяч літрів пального орієнтовною вартістю майже 134 тис. грн.

Шляхом моніторингу "Карти нелегальних АЗС" встановлено, що на території с. Нижня Апша Тячівського району функціонує сумнівна автозаправка. У рамках слідства проведено перевірку цих відомостей і з’ясовано, що діяльність станції проводиться без необхідних дозвільних документів, касових апаратів і з порушеннями правил безпеки.


Прокурори спільно зі співробітниками ГУ ДФС у Закарпатській області викрили факт протиправної діяльності та вилучили речові докази – контейнери з паливно-розподільними колонками та пістолетами та пластикові каністри, в яких зберігалися дизельне пальне та бензин загальною ємкістю понад 5 тисяч літрів.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому за фактами самовільного зайняття земельної ділянки (ч. 1 ст. 197-1 КК України), порушення правил безпеки на вибухонебезпечних підприємствах (ч. 1 ст. 273 КК України) та правил безпечного використання промислової продукції (ч. 1 ст. 275 КК України), незаконного зберігання з метою збуту підакцизних товарів (ч.ч. 1, 3 ст. 204 КК України), триває. Встановлюються особи, що можуть бути причетними до вказаних правопорушень.

За клопотанням прокуратури Закарпаття суд арештував понад 5 тисяч літрів пального



Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: