Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатець вкрав деталі із залізничної колії

Закарпатець вкрав деталі із залізничної колії
Поліцейські встановили, що до злочину причетний раніше судимий житель міста Чоп. Викрадені комплектуючі з колії у нього вилучено. За фактом крадіжки у поліції розпочали слідство.

До поліції Ужгородського району надійшло повідомлення про крадіжку деталей з залізничної колії на станції міста Чоп. Крадіжку виявили працівники залізниці під час обходу території, які і викликали поліцейських. Поліцейські з‘ясували, що з діючої резервної залізничної колії викрали рейкові підкладки в кількості 23 штуки та болти до них.

Проведеними оперативними заходами працівники поліції встановили зловмисника- раніше судимого 28-річного мешканця міста Чоп.

Крадені деталі, які чоловік мав намір продати, поліцейські від нього вилучили.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України-крадіжка. Поліцейські також перевіряють фігуранта на причетність до вчинення інших злочинів на території району, повідомляє Відділ комунікації поліції Закарпатської області.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: