Вхiд на сайт
Авторизацiя

38-річний закарпатець, який перебував у розшуку, намагався перетнути кордон з Угорщиною

38-річний закарпатець, який перебував у розшуку, намагався перетнути кордон з Угорщиною
У ПП "Тиса" затримали 38-річного чоловіка, який перебував у розшуку за підозрою у скоєнні декількох кримінальних правопорушень.

Учора в пункті пропуску «Тиса» прикордонники виявили громадянина України, який перебував у розшуку за підозрою у скоєнні декількох кримінальних правопорушень.

38-річного закарпатця затримали під час спроби виїзду з України. У ході перевірки документів одного з пасажирів мікроавтобуса, що прямував в Угорщину, спрацювала відомча база даних. Правоохоронці встановили, що чоловіка розшукують за підозрою у вчинені злочинів, передбачених ч.3 ст.369 «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі», ч.1 ст.204 «Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів» та ч.1 ст.359 «Незаконні придбання, збут або використання спеціальних технічних засобів отримання інформації» Кримінального кодексу України.

Особу затримали в адміністративному порядку та передали співробітникам компетентних правоохоронних органів, повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон на своїй сторінці у фейсбук.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: