Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді змагаються майже 200 юних гімнасток

В Ужгороді змагаються майже 200 юних гімнасток
Майже дві сотні гімнасток з усіх куточків Закарпаття приїхали на змагання, щоб здобути перемогу та сформувати майбутній склад збірної команди Закарпатської області для участі в чемпіонаті України.

Відкрив обласний чемпіонат із художньої гімнастики заступник голови Закарпатської ОДА Ігор Шинкарюк.

«Ми всі сумували за спортом під час карантину. Сьогодні кращі з кращих змагаються за власну перемогу. Далі – за спільну: формуємо склад нашої збірної команди із гімнастики. Ми з Вами на одній хвилі. Працюємо на результат, докладаємо багато зусиль, мріємо й обов`язково здобудемо перемогу для нашого краю», - відмітив Ігор Шинкарюк.

За дорученням голови облдержадміністрації Ігор Шинкарюк, заступник голови Закарпатської ОДА, привітав гімнастку Поліну Пластун з присвоєним звання «майстрині спорту України» з художньої гімнастики та вручив посвідчення. Марину Семенюк, головну суддю змагань відзначено - "Заслужена тренерка України".

Змагання з художньої гімнастики відбуваються за підтримки Закарпатської ОДА з дотриманням карантинних обмежень.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: