Вхiд на сайт
Авторизацiя

Нарешті справжня весна: цими вихідними в Україні буде тепло й сонячно – синоптик

Нарешті справжня весна: цими вихідними в Україні буде тепло й сонячно – синоптик
Однак ночі ще залишатимуться холодними, кажуть фахівці.

10-11 квітня повсюди, в усіх частинах, в усіх куточках України світитиме сонце, буде суха погода. Температура вдень +12°C...+18°C, а в неділю на заході навіть і +20°C. Про це пише синоптик Наталка Діденко у Facebook.

Ночі ще залишатимуться холодними, від 2 морозу до 4 тепла.

"Кияни! Саме цими вихідними найбільше шансів на елегантний, загадковий, голлівудський вигляд – весняні полегшені пальто і темні окуляри. Кажуть, що в цьому сезоні в моді окуляри-"авіатори" та в кольоровій товстій пластиковій оправі. Хто махатиме реманентом на городі чи на клумбі, можна час від часу розгинатися і окуляри знімати", – пише синоптик.

У столиці 10-11 квітня буде сонячно, сухо і тепло: у суботу +12°C...+14°C, у неділю +14°C...+16°C.

У другій половині наступного тижня в західній частині України, на півночі та подекуди в центральних областях, тих, що західніше, знову очікується похолодання і навіть можливий мокрий сніг.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: