Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді чоловік через ревнощі вдарив жінку ножем

В Ужгороді чоловік через ревнощі вдарив жінку ножем
Зловмисника, який через ревнощі завдав співмешканці ножове поранення, поліцейські затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. За скоєне йому загрожує до 8 років ув’язнення. За даним фактом відкрито кримінальне провадження

Вчора, 29 березня, близько 22:30 години до Ужгородського районного управління поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що до місцевої лікарні доставлено 29-річну жінку з проникаючим ножовим поранення.

На виклик негайно прибули поліцейські, які оперативно встановили особу кривдника та обставини вчинення злочину.

Встановлено, що ножове поранення на грунті ревнощів потерпілій спричинив її 33-річний співмешканець. Чоловік вдарив жінку ножем в груди біля будинку знайомих, звідки її й госпіталізували медики.

Зловмисника поліцейські затримали в процесуальному порядку та помістили до ізолятора тимчасового тримання. На місці події слідчі вилучили ймовірне знаряддя вчинення злочину – кухонний ніж, який буде направлено експерту для дослідження.

За даним фактом в поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України. Йдеться про умисне тяжке тілесне ушкодження. Затриманому загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру у вказаному злочині та обрання щодо нього запобіжного заходу. Слідчі клопотатимуть про тримання під вартою, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

В Ужгороді чоловік через ревнощі вдарив жінку ножем

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: