Вхiд на сайт
Авторизацiя

Викрала картку і зняла гроші: на Мукачівщині неповнолітню викрили на злочині

Викрала картку і зняла гроші: на Мукачівщині неповнолітню викрили на злочині
17-річна мешканка селища Чинадієво викрала банківську картку потерпілої і зняла з неї понад 5 тисяч гривень. За вказаним фактом розпочато слідство, а поліцейські-ювенали працюють з родиною дівчини.

6 лютого до поліції Мукачівщини із заявою про злочин звернулася 18-річна мешканка селища Чинадієво. Дівчина повідомила правоохоронцям, що у неї викрали банківську картку з якої в подальшому було знято 5500 гривень.

Правоохоронці з'ясували всі обставини події та встановили, що до вчинення кримінального правопорушення причетна 17-річна сусідка потерпілої.

Викравши банківську картку у чинадіївки, дівчина зняла з неї гроші. На викрадені кошти неповнолітня придбала мобільний телефон та інші речі.

З дівчиною та її родиною працюють ювенальні поліцейські, які з'ясовують, що спонукало неповнолітню до протиправних дій та вивчають психологічний клімат в сім’ї .

Речові докази вилучено. За вказаним фактом поліцейські відкрили кримінальне провадження. Дії дівчини кваліфікували за двома статтями Кримінального кодексу України за ч.1 ст.185 (крадіжка) та ч.1 ст.357 (викрадення документу). Рослідування у справі триває, повідомляє Відділ комунікації поліції Закарпатської області.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: