Вхiд на сайт
Авторизацiя

У Мукачеві під час обшуків поліція виявила у двох чоловіків наркотики, зброю та вибухівку

У Мукачеві під час обшуків поліція виявила у двох чоловіків наркотики, зброю та вибухівку
З помешкань раніше судимих за наркозлочини чоловіків слідчі поліції під час проведення процесуальних заходів вилучили згортки з сухою речовиною – марихуаною, вибухові пакети та ножі, які ймовірно, є холодною зброєю.

Співробітники поліції Мукачева отримали оперативну інформацію про те, що жителі міста можуть зберігати вдома наркотики та інші небезпечні предмети.

Вчора, 21 січня, слідчі та працівники кримінальної поліції за ухвалою суду провели обшуки за місцем проживання двох мукачівців.

Вже в ході проведення процесуальних заходів інформація підтвердилася.

В помешканні першого фігуранта - 26-річного мукачівця, який вже підозрюється у збуті наркотичних засобів на території міста, поліцейські виявили згортки та скляну ємність з нарковмісною речовиною. Речовину рослинного походження в подрібненому виді та пристрій для його викурювання чоловік зберігав у різних кімнатах будинку.

В іншого зловмисника - 36-річного мукачівця, правоохоронці вилучили два вибухові пакети та ножі, які схожі за зовнішнім виглядом на холодну зброю.

Все вилучене слідчі поліції скерували до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру для дослідження. У рамках розпочатих кримінальних проваджень поліцейські встановлять походження заборонених предметів та речовин. Триває досудове розслідування, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

У Мукачеві під час обшуків поліція виявила у двох чоловіків наркотики, зброю та вибухівку


Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: