Вхiд на сайт
Авторизацiя

Пограбували пасажира: на Ужгородщині взято під варту таксиста із спільниками

Пограбували пасажира: на Ужгородщині взято під варту таксиста із спільниками
Подробиці повідомляє пресслужба Закарпатської обласної прокуратури.

За процесуального керівництва Ужгородської місцевої прокуратури триває досудове розслідування щодо вчинення грабежу за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 186 КК України), в якому підозрюють трьох жителів обласного центру.

Фігурантів злочину – 33-річного водія таксі та двох його спільників – взято під варту на 60 діб із можливістю внесення застави. Її розмір складає понад 105 тис. грн для одного з них, для інших двох – понад 168 тис. грн кожному.

Як розповів правоохоронцям потерпілий, він сів у таксі в Ужгороді й відправився у напрямку с. Сюрте. Поблизу с. Ратівці автомобіль зупинився, а група осіб відібрала в пасажира сумку з грошовими коштами в національній та іноземній валюті. Загальний розмір завданих збитків склав близько 10 тис. грн.


Наразі за вказаним фактом триває слідство.





Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: