Вхiд на сайт
Авторизацiя

Ірландці вирішили зі старого млина зробити вежу на сонячних панелях

Зараз Dock Mill очікує дозволу на планування.

Ірландці вирішили зі старого млина зробити вежу на сонячних панелях

Відновлювальні джерела енергії користуються неабияким попитом у Європі. Дбаючи про світову екологію, довкілля та здоров'я суспільства, "зелені" проекти ростуть не тількі в кількісних показниках, але й вверх. Так, у столиці Ірландії побудують 72-метрову дерев'яну вежу на сонячних панелях.

У стійку вежу планують перетворити розташований на набережній ірландської столиці старовинний млин 19 століття висотою 22 метри, пише ecotown. На будові мають намір звести дерев'яну 50-метрову башту з дерев'яних панелей CLT (поперечно-шаруватого бруса).На додаток до використання екологічно чистої деревини, тут будуть встановлені сонячні панелі.

Новий проект Dock Mill площею 2000 кв. м реалізує Urban Agency. Він матиме 13 поверхів. Всередині старого млина облаштують квартири. Зараз будівля знаходиться у занедбаному стані, тому Urban Agency реконструює її і побудує нову дощату набережну. Вежу в основному займатимуть офісні приміщення, за винятком верхніх двох поверхів, на яких розташують зимовий сад.

Dock Mill буде вищою за десятиповерхову дерев’яну офісну вежу «25 King» (45 м), побудовану в австралійському Брісбені, і трохи нижче канадської "Brock Commons", яка нещодавно стала найвищою дерев'яною вежею у світі. Найвищою цілісно дерев'яною вежею у світі залишається норвезька Мьуостернет (Mjøstårnet) висотою 85,4 метра.

Ірландці вирішили зі старого млина зробити вежу на сонячних панелях

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: