Вхiд на сайт
Авторизацiя

Суд обрав запобіжний захід збувачу наркотиків з Тячівщини

Суд обрав запобіжний захід збувачу наркотиків з Тячівщини
За причетність до збуту психотропних речовин 32-річного жителя села Буштино взято під варту з можливістю внесення застави. Поліція помістила чоловіка до ізолятора тимчасового тримання та проводить досудове розслідування

Тячівський районний суд частково задовольнив клопотання слідчого поліції про обрання запобіжного заходу стосовно 32-річного жителя Буштино. Чоловік підозрюється у збуті психотропної речовини на території району.

За рішенням судді, фігуранту злочину обрано запобіжний захід - тримання під вартою на 60 діб з можливістю внесення застави у сумі 168 тисяч гривень.

Розслідування у провадженні, розпочатому за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України триває.

За скоєне тячівському збувачу наркотиків загрожує позбавлення волі до 10 років з конфіскацією майна, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: