Вхiд на сайт
Авторизацiя

Утік з-під варти: поліціянти затримали крадія на Закарпатті

Утік з-під варти: поліціянти затримали крадія на Закарпатті

Обікравши помешкання жительки Великоберезнянщини та дізнавшись про рішення суду арештувати його на 60 діб, 21-річний крадій намагався уникнути покарання, зникнувши з поля зору правоохоронців.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Поліція встановила місце перебування майнового злочинця, який під час конвоювання до ізолятора, втік з-під варти. Над пошуками 21-річного втікача працювали місцеві поліцейські, придані сили та бійці Роти поліції особливого призначення.

Завдяки злагодженій співпраці правоохоронців, довго залишатися непоміченим злочинцю не вдалося. Розшукали його в лісі, де чоловік переховувався.

Станом на тепер, злочинця помістили до слідчого ізолятора, де він за ухвалою суду проведе наступних два місяці. Нагадаємо, 21-річному інкримінують злочинні дії за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка з проникненням.

Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Досудове розслідування у справі триває.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: