Вхiд на сайт
Авторизацiя

В одному з готелів Берегова у жінки поцупили сумку з грошима

В одному з готелів Берегова у жінки поцупили сумку з грошима
Мешканка села Квасово, яка гостювала в подруги в місті Берегово, заявила в поліцію про крадіжку її сумки з грошима. Працівникам поліції вдалося оперативно розшукати крадія та вилучити в нього речові докази

Вчора, 19 серпня, оперативники поліції Берегова розкрили злочин, пов’язаний із крадіжкою майна жительки село Квасово на Берегівщині. Як розповіла поліцейським потерпіла, того дня вона поїхала до подруги в Берегово. В сумочці жінка мала близько 5 тисяч гривень.

Мешканка Квасова зупинилася в готелі Берегова, свою сумочку залишила в гардеробній. Як з’ясували поліцейські, 44-річний житель райцентру проник на задній двір території готелю, прокрався через рецепцію до гардеробної – і викрав звідти сумку.

Чоловіка оперативно розшукали. За фактом крадіжки слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України. Частину викрадених грошей вилучили та повернуть потерпілій. У справі триває слідство, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: