Вхiд на сайт
Авторизацiя

Чотири роки на ринку медичних послуг України: «Діамед» святкує День народження

Чотири роки на ринку медичних послуг України: «Діамед» святкує День народження


Чотири роки тому Медичний центр «Діамед» в Ужгороді відчинив свої двері для відвідувачів. З того часу амбітний проєкт перетворився у флагман приватної медицини не тільки Ужгорода та Закарпаття, а й України вцілому. Тут здатні вирішувати медичні проблеми комплексно – від діагностики та консультацій до складних оперативних втручань, лікування та реабілітації. За час роботи до медичного центру звернулося понад 30 тисяч пацієнтів, щороку тут проводиться більш як 1500 оперативних втручань. Медзаклад має власну лабораторію, поліклініку та стаціонарне відділення, найсучасніше оснащення, а головне тут працюють справжні професіонали, які вміють і хочуть допомагати людям.

Чотири роки на ринку медичних послуг України: «Діамед» святкує День народження


Знайти та знешкодити

Щоб вилікувати хворобу її треба вчасно та вірно діагностувати. Саме тому серед основоположних ланок у роботі Діамеду – діагностичне відділення на чолі з к.м.н. Владиславою Агій. У розпорядженні команди фахівців власна лабораторія для проведення лабораторних та клінічних досліджень, найсучасніший мульти-спіральний комп’ютерний томограф SIEMENS (Німеччина) 2019 року випуску, МРТ експертного класу SIEMENS MAGNETOM AERA (Німеччина), новітні УЗД-системи компанії SIEMENS, рентгенапарат Apollo компанії Villa Siestem Medical, обладнання OLYMPUS 2019 року випуску.

Чотири роки на ринку медичних послуг України: «Діамед» святкує День народження


На базі медичного центру проводиться лікування та оперативні втручання за майже 20 спеціальностями. Серед них: нейрохірургія, хірургія, урологія, гінекологія, ортопедія та травматологія, онкологія, ендоскопія, отоларингологія, лорхірургія, анестезіологія, терапія, пластична хірургія, косметологія, ендоваскулярна хірургія, вертебрологія тощо.

Важливою перевагою медичного закладу є наявність власного стаціонарного відділення. Одно- та двомісні комфортабельні палати, оснащені усім необхідним для перебування пацієнтів: телевізором, холодильником, кондиціонером, санвузлом, міні-баром, wi-fi тощо. Реанімаційна палата додатково оснащена найсучаснішим обладнанням та інструментами для моніторингу стану пацієнта та надання невідкладної медичної допомоги. У стаціонарному відділенні організовано цілодобове чергування лікаря-хірурга.

Чотири роки на ринку медичних послуг України: «Діамед» святкує День народження


В ногу з часом
МЦ «Діамед» є осередком розвитку медичної галузі на Закарпатті та впровадження у ній новітніх технологій та технік. Центром заключено ексклюзивні контракти на поставку медичних виробів та технологій з-за кордону. Велика кількість унікальних операцій була проведена тут вперше на Закарпатті та Західній Україні. Так, на початку січня цього року у Медичному центрі «Діамед» вперше на Закарпатті та Західному регіоні у пацієнта з «Двобічним асептичним некрозом головки стегнових кісток IV ступеню» виконано одномоментно (симультанно) «Двобічне тотальне безцементне ендопротезування кульшових суглобів», а у кінці того ж місяця в медичному центрі «ДІАМЕД» вперше у регіоні 54-х річній хворій з діагнозом отосклерозу виконано стапедопластику. Таких прикладів тут багато – пам’ятними колажами з інформацією про визначні для медичного центру події встелена стіна конференцзалу.

Чотири роки на ринку медичних послуг України: «Діамед» святкує День народження


Серед спеціалістів, що проводять оперативні втручання відомі у всій Україні та закордоном імена лікарів: Олег Борисенко - доктор медичних наук, професор, провідний науковий співробітник відділення мікрохірургії вуха і отонейрохірургії Інституту отоларингології ім. проф. О. С. Коломійченка АМН України, Євген Симулик – к.м.н., пластичний естетичний та реконструктивний хірург, мікросудинний хірург, кандидат медичних наук та хірург вищої кваліфікаційної категорії, Євген Буцко - кмн, доцент, керівник Центру інтервенційної нейрорадіології клінічної лікарні «Феофанія» ДУС, Ігор Нігуца - хірург-гінеколог, кмн, Юрій Чомоляк - нейрохірург, кмн, доцент, Михайло Василинець, лікар-ортопед, к.м.н. доцент, Славомір Страка лікар-ЛОР зі Словаччини та багато інших талановитих лікарів.

Чотири роки на ринку медичних послуг України: «Діамед» святкує День народження


До слова, у період боротьби з COVID-19 тут запроваджено цікаву та надзвичайно важливу практику - безкоштовні онлайн-консультації з провідними лікарями центру. Пацієнти мають можливість щотижня згідно розробленого графіка у режимі Skype або Viber-зв’язку поспілкуватися та проконсультуватися зі спеціалістами.

Бачимо ціль – не бачимо перешкод
Колектив медичного центру активно займається й науковою діяльністю. За період роботи співробітниками МЦ «Діамед» підготовлено та зареєстровано в Укрпатенті 16 патентів на корисну модель. Центр є організатором профільних медичних конференцій, постійно працює на вдосконаленням персоналом. Серед наймасштабніших подій, які організовано центром, - міжнародна науково-практична конференція «Актуальні питання нейроонкології», яка відбулася у 2018 році і забрала близько 140 фахівців з України, Угорщини, Словаччини, Білорусії. За результатами медичних досліджень видано 4 статті та 8 наукових тез у вітчизняних та зарубіжних наукових виданнях.

Чотири роки на ринку медичних послуг України: «Діамед» святкує День народження


На досягнутому не зупиняємося
На сьогодні МЦ «Діамед» вирішує питання стратегій подальшого розвитку та розширення філій в районних центрах Закарпаття та відкриття реабілітаційного центру на базі санаторію Синяк на Мукачівщині.

Також медичний центр готується до проведення чергового масштабного заходу – Міжнародної наукової конференції з актуальних питань онкології, проведення якої планується у 2021 році за участі близько 400 науковців з України та закордону.

Команда Діамеду активно працює над впровадженням нових методів діагностики, лікування та оперативних втручань у галузі хірургії, онкології, гінекології, радіології та ін. пріоритетних напрямках діяльності.

Тож, й у найближчому майбутньому на закарпатців чекає чимало приємних новацій від провідного медичного закладу краю – Медичного центру «Діамед».
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: