Вхiд на сайт
Авторизацiя

Kasta.ua запускає грант для студентів

Kasta.ua запускає грант для студентів


Kasta.ua – одна з провідних e-commerce-компаній в Україні, що є лідером з онлайн-продаж у категорії «Одяг та взуття» – анонсувала проведення конкурсу студентських есе, участь в якому можуть взяти всі студенти українських вишів, незалежно від форми навчання.

Як відзначають в компанії, грант від Kasta.ua має на меті всебічний розвиток талановитих студентів ВНЗ, а особливо – їх навички приймати рішення в найрізноманітніших та нестандартних ситуаціях.

Студенти, що виявлять бажання взяти участь у гранті, повинні написати есе на актуальну на сьогоднішній день тему «Карантин і криза – виклик або нова можливість для України». До речі, щоби стати учасником проєкту, достатньо подати заявку на сайті гранту.

Як стати учасником гранту від Kasta.ua


Учасниками конкурсу есе можуть стати студенти всіх вітчизняних вишів. Крім того, варто дотримуватись наступних вимог:
• По-перше, обрати собі куратора з числа викладачів вищого навчального закладу. Варто знати, що роботи, які будуть виконані студентами без участі куратора, не прийматимуться журі проєкту;
• Студент може подати лише одну заявку на участь, натомість викладач вишу може курирувати до семи конкурсантів;
• Вищий навчальний заклад, що підтвердив участь студента у гранті, повинен на власному сайті опублікувати інформацію про конкурс, зокрема логотип та назву конкурсу, гіперлінк на сторінку kasta-students.com.ua з правилами гранту, логотип організатора проекту (Kasta.ua) та посилання на його сайт, а також електронну пошту координатора.

Які вимоги до конкурсних робіт


Студентське есе повинно бути написано українською або російською мовою обсягом до п’яти сторінок формату А4, з кеглем 12 п. Крім того, варто чітко дотримуватись правил орфографії, а при використанні цитат чи першоджерел, обов’язково позначати їх.
Більше того, до виконаної роботи слід додати супровідного листа, в якому потрібно зазначити П.І.Б. студента та його дату народження, назву вишу та факультету, на якому навчається конкурсант, а також контактні дані куратора, зокрема П.І.Б., номер телефону та адресу електронної скриньки.

За якими критеріями оцінюватимуться есе


Найперше журі конкурсу звертатимуть увагу на повну відповідність змісту роботи заданій тематиці. Крім того, враховуватимуться наступні критерії:
• Логічну побудову тексту есе;
• Загальну гуманітарну ерудицію;
• Культуру письма, зв’язність, послідовність викладеного тексту, а також його системність.
Разом з тим оцінюватимуться грамотність, нестандартний підхід до тематики та наскільки інноваційними будуть запропоновані студентом рішення.

Який призовий фонд гранту


В рамках гранту журі відберуть три конкурсні роботи, а відтак студент та його куратор, що займуть третє місце, отримають 10 000 гривень. Конкурсант, що посяде друге місце, отримає грошовий приз у розмірі 14 000 гривень. Переможець конкурсу, тобто студент, робота якого буде визнана найкращою, отримає приз 16 000 гривень.

Варто відзначити, що сума призових ділиться порівну між студентом-конкурсантом та його викладачем-куратором. Наприклад, переможець гранту та його куратор матимуть по 8 000 грн призових.

Конкурс проходитиме в два етапи, церемонія нагородження призерів гранту відбудеться 2 червня 2020 року.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: