Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Рахівщині викрили незаконну АЗС

На Рахівщині викрили незаконну АЗС
Слідчі Рахівського відділення поліції відкрили кримінальне провадження за фактом порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою. Йдеться про незаконну автозаправну станцію, кустарно облаштовану на території села Верхнє Водяне. Наразі поліцейські встановлюють коло осіб, причетних до організації незаконної діяльності

Днями в мережі Інтернет з’явилася інформація про те, що на одній із територіальних ділянок села Верхнє Водяне, що на Рахівщині, діє незаконна автозаправна станція.

Під час перевірки інформації поліцейські виявили на вказаній території цистерну із 2,5 тоннами дизельного палива. Крім того, залишки дизпалива були виявлені і в спеціальному пістолеті для заправки транспортних засобів, що свідчить про імовірне функціонування заправки.

Цистерну з дизпаливом правоохоронці вилучили. За фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 272 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою). На даний час поліцейські проводять всі необхідні заходи для встановлення кола осіб, причетних до організації незаконної діяльності, після чого їхнім діям буде надана правова оцінка, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

На Рахівщині викрили незаконну АЗС
На Рахівщині викрили незаконну АЗС

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: