Вхiд на сайт
Авторизацiя

Коронавірус не створювався у лабораторії - ВООЗ

У Всесвітній організації охорони здоров’я (ВООЗ) заявили, що за наявними даними, коронавірус COVID-19 має тваринне походження і не створювався штучно у лабораторії.
Про це заявила офіційний представник ВООЗ Фадела Шаїб на брифінгу в Женеві, повідомляє Aljazeera.


Коронавірус не створювався у лабораторії - ВООЗ

"Усі наявні дані свідчать про те, що вірус має тваринне походження, і він і не піддавався маніпулюванню та не створювався у лабораторії, чи деінде… Цілком ймовірно, що вірус має тваринне походження", - заявила вона.

У світі станом на ранок вівторка, 21 квітня, зафіксовано майже 2,5 мільйона випадків заражень COVID-19, із яких понад 170 тисяч – летальні.

Раніше повідомлялося, що першим хворим на коронавірус у китайському місті Ухань була продавчиня креветок на місцевому ринку морепродуктів.

22 січня китайські вчені опублікували дослідження, в якому стверджують, що новий коронавірус виявився гібридом, що розвинувся в тілі змії та, отримавши додатковий білок від вірусу кажана, зміг заражати клітини людей.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: