Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті за кермуванням виявили нетверезих водіїв

На Закарпатті за кермуванням виявили нетверезих водіїв
За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували факти керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння в Берегівському, Виноградівському, Тячівському районах. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

У Берегові вночі працівники групи реагування патрульної поліції вирішили перевірити водія автомобіля марки «ВАЗ-2107», який порушив вимогу дорожнього знаку заборони зупинки. За кермом автомобіля перебував місцевий житель, який не мав водійського посвідчення, перебував у стані алкогольного сп’яніння, але відмовився від медосвідування. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

У селі Хижа на Виноградівщині працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2105», водій якого, місцевий житель, не був пристебнутий паском безпеки. З’ясувалося, що чоловік взагалі не має водійського посвідчення та був у стані алкогольного сп’яніння. Від медосвідування він відмовився. На правопорушника склали в присутності свідків адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

У Солотвині на Тячівщині вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2101», на якому не працювали задні габарити. Водій, місцевий житель, перебував у стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні в нього виявили 1,2 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: